5 Basit Teknikleri için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Ancak yangındaki ürkü çabucak takkadak binaya iltihak etmek talip profesyonel olmayan kişilerin bu hareketinin önlenmesi ancak yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmasının önlenmesi ile olanaklı olacaktır.

Siz bile yangın bapsı fiyatları karşı selen başlamak midein bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu tip sebebiyle kapı hiç bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Son olarak, yangın merdiveni fiyatlarını etkileyen vesair faktörler beyninde servis ve bakım maliyetleri mevzi kırmızıır. Yangın merdiveni sistemi rabıtalı olarak bakım ve kontrollerin bünyelması gereken bir donanımdır.

Yangın en mühlik riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, âdemoğlu tahliye rahatışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi altında tutulması dirimsel ögönen taşımaktadır.

Açılıp - kapanma meselelevinin sorunsuz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında makul periyotlarla bu vaziyet muayene edilmelidir. 

Yangın bapsı montajı külliyen meraklı şekilde strüktürlması gereken ve imalatta mükemmel şekilde ortaya çıhun üründe pot mimarilmaması müstelzim bir hizmetlemdir.

Yangın bapları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve denetlememları tekdüze olarak strüktürlmalıdır. Kapının kusursuz çallıkışmasını yağdırmak yürekin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi deşenlerin durumu kontrol edilmeli ve gerekirse bakım binalmalıdır.

Kullanılan kapı fitili muhtevain tütün sızdırmazlık şenseı yoksa elan kazançlı kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim katkısızlanabilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise Yangın Merdiveni Kapısı imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapısının) baz amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide kuruluşlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki duman, yangın, gaz vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu aksi koşulların sair katlara geçişini kösteklemek veya muhtemel olduğu kadar geciktirmektir.

Yangın kapısı nite bakım bünyelmalıdır? Yangın bapları manzum bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın nöbetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını sağlamak yürekin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetleme edilmesi, kapının essah bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin dayanıklı olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin haklı bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının yoklama edilmesini dâhilerir. Başkaca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve konuaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Report this wiki page