Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Korunumlu koridor ve hol: Yandaki başüstüneğu mekanlarla ayrılıp, yangın ammaçlı korunmak istenen koridor veya hol.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ait her detaya bileğindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın anında zemine esenlıklı şekilde değirmek başüstüneğu yürekin, kabil olan en güdük sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini yağdırmak üzere önlem kırmızıınmaktadır.

Yangın kapısı ne bakım kuruluşlmalıdır? Yangın bapları sistemli hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın mesleklevselliğini ve yangın dayanıklılığını getirmek ciğerin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrol edilmesi, kapının düz bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin akva olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının kontrol edilmesini içerir. Antrparantez, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve teamülaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yükümlü servis merdivenlerinin degajeliği en azca 65 cm olmalıdır. Yüce katlı binalarda yangın merdiveni ferahliği en azca 90 cm, kaçış yolu kocaliği ise 180 cm'den azca olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve bütün binalarındaki yangın Yangın Merdiveni Kapısı merdivenlerinin kapı kocaliği 120 cm'den azca olmamalıdır.

Türkiye’de yerel yönetmeliklere bakarak hangi örgülarda yangın kapısı değerlendirmek zorunludur bakacak olursak;

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Kapısı Fiyatları Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın takkadak insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi için yangın bapsı son denli kritik bir öneme sahiptir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı ekseri 60 an, B klası bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın kapıları kullanım sahaına göre, rengine gereğince evet da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan mostra sınıflandırması adidaki gibidir

Yangın Kapısı Ne Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına sargılı olmakla birlikte olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü anında hızla boşaltma olmasını sağlayıcı bu gidiş sevimli kaybı olmaması yürekin yangın kapısı önemlidir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve orantılı eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page